Užijte si výhody kamenné pracovní desky!

Výhody kamenné kuchyňské desky https://www.technistone.com/cz/news/detail/433 jsou početné, a když zjistíte, co všechno vaší kuchyni přinese, tak možná snadno zapomenete i na vyšší vstupní investici, jakou pořízení kamenné pracovní desky vyžaduje.
Ano, je to tak, investovat do kamenné pracovní desky se jednoznačně vyplatí. A pokud už byste nikde jinde neměli kámen ve vaší kuchyni uplatnit, tak právě pracovní desky je v tomto ohledu tou nejlepší volbou.

dřevěná kuchyně s šedou kamennou pracovní deskou

Její velkou předností je to, že má dlouhou životnost a klidně vás přežije – a to bez nejmenšího poškození. Je maximálně odolná, usnadní vám práci, a ještě navíc se na ni budete rádi dívat. Vždyť právě přírodní materiály jsou jednoznačnou ozdobou každého interiéru.
Ovšem v tomto případě platí, že umělý kámen je ještě lepší než kámen přírodní.
Umělý kámen se vyrábí unikátním technologickým postupem z kamene přírodního a díky modernímu zpracování netrpí pórovitostí ani citlivostí k prudkým změnám teploty. To v praxi znamená, že snese i velice hrubé zacházení, a přitom vám v kuchyni vydrží v bezvadném stavu ještě déle.
 

Co všechno budete moci s umělým kamenem podnikat?

Když si pro svou kuchyňskou linku zvolíte pracovní desku z umělého kamene, tak už vás nebude nic omezovat. Můžete na ní krájet, sekat a řezat bez použití ochranného dřevěného prkénka. Můžete na ni odkládat rozpálené pekáče a pánve z trouby a nic se nestane. A můžete ji klidně polít octem anebo na ní zpracovávat barvící ovocné šťávy a taková činnost nezanechá na desce ani tu nejmenší stopu.

pracovní deska z mramoru
 
Navíc můžete volit z mnoha atraktivních barevných odstínů. Kámen v interiéru působí luxusním a nadčasovým dojmem, má zajímavou texturu a pěkné odlesky. Ať už se vám líbí kuchyně bílé, hnědé anebo černé, nebudete mít problém si vybrat. A v současnosti módní šedá barva je právě v provedení z umělého kamene dostupná hned v celé řadě odstínů.

Podobné příspěvky

Phentermine

Máte pocit, že jíte více, než by bylo potřeba? Míváte chutě na něco dobrého a již nevíte, jak s něčím takovým zatočit? Rádi byste se něčeho takového zbavili co možná nejdříve? Ne nadarmo se říká, že všechno má nějaké řešení. Skutečně má. I něco takového. Víme o něčem, co by vám s problémy tohoto typu mohlo […]

Přírodní sladidla nejenom pro diabetiky

Ve středověku byl bílý cukr považován za všelék a byl hojně podáván při nejrůznějších onemocněních, v renesance se s ním obchodovalo jako s velmi drahou surovinou a byl doménou výhradně šlechtické vrstvy. Dnes už jistě víme, že se o žádný zázračný všelék nejedná, ba naopak našemu tělu nadměrná konzumace bílého rafinovaného cukru škodí. Přesto je součástí mnoha potravin […]